נהניתם מהאתר? האתר הועיל לכם ותרצו לתרום?

לכל התכנים באתר בנושא נגיף הקורונה

הנך כאן: דף הבית / ללא המלצה / תביעה ייצוגית נגד חברת גט-טקסי

תביעה ייצוגית נגד חברת גט-טקסי (ללא המלצה)

ההסבר:

יכול להיות שקיבלתם ב-סמס את ההודעה ואינכם יודעים במה מדובר ואתם לא זוכרים שהגשתם תביעה ייצוגית נגד חברת גט-טקסי. מדובר בהליך משפטי ואני לא עורך דין אלא אדם עם קצת הבנה בעניין אז אם ממש חשוב לכם, התייעצו עם עורך דין.

אדם בשם אסף בן עזרא טען שחברת גט-טקסי חייבה אותו בדמי הזמנה באפליקציה אפילו כשהוא עלה על מונית ברחוב באופן מזדמן ושילם באפליקציה. לטענתו, לחברת גט-טקסי אסור לבצע את החיוב הזה והיא דרשה וקיבלה ללא הצדקה המון כסף מהלקוחות שלה.

בן-עזרא הגיש בקשה לתביעה ייצוגית נגד החברה ובתביעה שלו הוא מייצג את קבוצה הנוסעים שחויבה ב"דמי הזמנה/טלפון" מאז אפריל 2015.

להלן החלטת כבוד השופט עודד מאור מבית המשפט המחוזי בתל אביב-יפו בתיק ת"צ 52089-07-20 

ההודעה שקיבלנו בסמס נשלחה ללקוחות גט-טקסי, חברי קבוצת התובעים, המודיעה לנו על קיום ההליך ומודיעה לנו שאם אנחנו לא רוצים להיות חברים בקבוצת התובעים, אנחנו יכולים להגיש בקשה למזכירות בית המשפט בתוך 45 יום מקבל ההודעה ב-סמס.

אנחנו לא מחוייבים לעשות כלום בעקבות ההודעה ואנחנו לא צריכים לשלם כלום לאף אחד. מקסימום, אם התובע יזכה בתביעה, אולי נקבל כמה שקלים פיצוי.

המקור:

הודעה שהתקבלה ב-סמס



 

מדיניות פרסום תגובות באתר

  • מטרות התגובות באתר: להוסיף מידע להסבר, להסכים או לחלוק על המידע שבהסבר או בהמלצה.
  • אם ברצונכם להתלונן על האובייקטיביות של האתר, קראו קודם את הדף אתר זה אינו אובייקטיבי
  • התגובות מתפרסמות רק לאחר אישור
  • אין הבטחה שהתגובות יאושרו
  • ישנה אפשרות שתגובות יעברו עריכה לפני הפרסום
  • התגובות צריכות להיות קשורות למכתב או להסבר
  • לא יתפרסמו תגובות שאינן מכבדות את כותבי התגובות ואת הקוראים.

מה יש לך לתרום?

כתובת הדואל שלך לא תוצג. שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top