ההסבר:
אי אפשר "להביס" את הקורונה על ידי צריכת מזון או על ידי שתיה. בנוסף, יש בשמועה הזו הרבה דברים מצחיקים. "אלקליין" בכימיה זה בסיס אבל יש ברשימה פירות חומציים, ועוד ועוד שטויות. שימו לב ל"כתום" - תרגום אוטומטי של Orange, תפוז.המקור:
יש לדווח על כך לכולם כי ה- pH של נגיף הקורונה משתנה בין 5.5 ל- 8.5.* מחקר: יומן הווירטולוגיה, אפריל 1991, עמוד 1916 *
כל שעלינו לעשות כדי להביס את נגיף הקורונה הוא לקחת יותר מזונות אלקליין שהם מעל ה- pH של הנגיף.
חלקם:
לימון - 9.9 pH
סיד - 8.2 פ"ש
אבוקדו - 15.6 pH
שום - 13.2pH
מנגו - 8.7pH
מנדרינה - 8.5 פ"ש
אננס - 12.7 pH
שן הארי - 22.7 pH
כתום - 9.2pH
איך אתה יודע אם יש לך וירוס קורונה?
1. גירוד בגרון,
2. גרון יבש,
3. שיעול יבש.
אז אם שמתם לב לשלושת הדברים האלה, קבלו מים חמים עם לימון ושתו.
אל תאחסן מידע זה רק לעצמך. העבירו את זה לכל המשפחה והחברים שלכם. היה בריא.
כי לאכול סיד זה בסדר? (-;
סולם ה PH הוא סולם בין 0 ל 14.
פחות מ 7 חומצה,יותר מ7 בסיס,7 ניטראלי.
הסולם לוגריתמי ,כלומר 3 פי 10 יותר חומצי מ 4.
להגיד ש PH של נגיף בין 5.5 ל 8.5 זה כמו למקד שוירוס הקורונה נמצא בין סין למאדים,מרחק עצום….
חוץ מזה-לא סביר שמשהו חי בטווח כזה של PH….בטח שלא וירוס שהוא לא ייצור חי…
PH של אבוקדו ושן הארי מחוץ לטווח.לימון על כל חומצתו בסיסי?????????
בקיצור,מי שכתב את זה לא יודע מושגים בסיסיים בביולוגיה בכלל….
לימון חומצי ויוצר תגובה בסיסית בגוף.
הדם 7.34-45
אם הph של הדם ישתנה הבנאדם יכול למות….
לקיבה יש ph 1-3.5 שלשיטתם אמורה להרוג את הקורונה.
בקיצור איך אפשר לשלוט ככה….