נהניתם מהאתר? האתר הועיל לכם ותרצו לתרום?

לכל התכנים באתר בנושא נגיף הקורונה

הנך כאן: דף הבית / המלצה - לא להעביר / ה- pH של נגיף הקורונה משתנה בין 5.5 ל- 8.5

ה- pH של נגיף הקורונה משתנה בין 5.5 ל- 8.5 (המלצה - לא להעביר)

ההסבר:

אי אפשר "להביס" את הקורונה על ידי צריכת מזון או על ידי שתיה. בנוסף, יש בשמועה הזו הרבה דברים מצחיקים. "אלקליין" בכימיה זה בסיס אבל יש ברשימה פירות חומציים, ועוד ועוד שטויות. שימו לב ל"כתום" - תרגום אוטומטי של Orange, תפוז.

המקור:

יש לדווח על כך לכולם כי ה- pH של נגיף הקורונה משתנה בין 5.5 ל- 8.5.

* מחקר: יומן הווירטולוגיה, אפריל 1991, עמוד 1916 *

כל שעלינו לעשות כדי להביס את נגיף הקורונה הוא לקחת יותר מזונות אלקליין שהם מעל ה- pH של הנגיף.

חלקם:
לימון - 9.9 pH
סיד - 8.2 פ"ש
אבוקדו - 15.6 pH
שום - 13.2pH
מנגו - 8.7pH
מנדרינה - 8.5 פ"ש
אננס - 12.7 pH
שן הארי - 22.7 pH
כתום - 9.2pH

איך אתה יודע אם יש לך וירוס קורונה?
1. גירוד בגרון,
2. גרון יבש,
3. שיעול יבש.
אז אם שמתם לב לשלושת הדברים האלה, קבלו מים חמים עם לימון ושתו.

אל תאחסן מידע זה רק לעצמך. העבירו את זה לכל המשפחה והחברים שלכם. היה בריא.

2 תגובות

  1. בת-שבע טובה

    כי לאכול סיד זה בסדר? (-;

  2. סולם ה PH הוא סולם בין 0 ל 14.
    פחות מ 7 חומצה,יותר מ7 בסיס,7 ניטראלי.
    הסולם לוגריתמי ,כלומר 3 פי 10 יותר חומצי מ 4.
    להגיד ש PH של נגיף בין 5.5 ל 8.5 זה כמו למקד שוירוס הקורונה נמצא בין סין למאדים,מרחק עצום….
    חוץ מזה-לא סביר שמשהו חי בטווח כזה של PH….בטח שלא וירוס שהוא לא ייצור חי…
    PH של אבוקדו ושן הארי מחוץ לטווח.לימון על כל חומצתו בסיסי?????????
    בקיצור,מי שכתב את זה לא יודע מושגים בסיסיים בביולוגיה בכלל….

מדיניות פרסום תגובות באתר

  • מטרות התגובות באתר: להוסיף מידע להסבר, להסכים או לחלוק על המידע שבהסבר או בהמלצה.
  • אם ברצונכם להתלונן על האובייקטיביות של האתר, קראו קודם את הדף אתר זה אינו אובייקטיבי
  • התגובות מתפרסמות רק לאחר אישור
  • אין הבטחה שהתגובות יאושרו
  • ישנה אפשרות שתגובות יעברו עריכה לפני הפרסום
  • התגובות צריכות להיות קשורות למכתב או להסבר
  • לא יתפרסמו תגובות שאינן מכבדות את כותבי התגובות ואת הקוראים.

מה יש לך לתרום?

כתובת הדואל שלך לא תוצג. שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top