ההסבר:
התשובה לשאלה בכותרת היא "לא". על פי הערך popcorn בוויקיפדיה, חלקו הפנימי של גרעין התירס צריך להגיע לטמפרטורה של 180 מעלות כדי שהוא יתפקע. שימוש בטלפון סלולארי לפעמים יוצר תחושה של חום באוזן אבל לא מגיע לטמפרטורה כזאת. אז למה נוצר והופץ הסרטון?זה הוא סרטון הומוריסטי שנוצר על ידי חברה שמייצרת אזניות bluetooth לטלפונים סלולאריים. בעיני זה הוא סרטון איום ונורא כי הוא מצליח בגלל תחושת הפחד שיש לאנשים מטכנולוגיה בכלל ופחד מטכנולוגיה סלולארית בפרט. פרסום הוא לא תחום שלוקח על עצמו להיות אחראי מבחינה חברתית, אבל כאן, מבחינתי, נחצה עוד גבול. (ואפילו אם תבקשו יפה לא תקבלו את שם החברה. תחפשו ותמצאו לבד. אין לי שום כוונה לעשות להם פרסומת.)
צריך בערך 1000 טלפונים סלולריים פועלים סימולטנית במצב שידור מסביב לפופקורן על מנת להכין מנת פופקורן תוך כדקה וחצי עד שתיים וחצי דקות.
העצמה מסביב לפופקורן תהיה פחות או יותר מקבילה לעצמת תנור מיקרוגל ממוצע יחיד.
(בהנחה שהגלים מכל המכשירים משודרים בפאזה זהה. מאחר שקשה להבטיח זאת בשידור ממספר מכשירים לא מסונכרנים, יתכן שזמן הכנת הפופקורן אפילו יתארך