ההסבר:
ואני שואל את עצמי: אפילו אם כל העובדות נכונות (ולא כולן נכונות), אז מה? אין עוד מזון חומצי? הנה כמה מוצרי מזון עם חומציות דומה לזו של קוקה-קולה: מיץ אשכוליות, ענבים, מיץ לימון, שזיפים, רימונים, חומץ. הכל שאלה של כמויות. אבל אם אתם מחפשים סיבה טובה לא לשתות קולה, נראה לי שסוכר הוא מועמד טוב יותר.המקור:
אוהבים קולה? אז כדאי שתקראו את העובדות הבאות:בהרבה מהמדינות בארה"ב, שוטרי התנועה נושאים עמם שני גלונים של קוקה קולה, על מנת לנקות ביעילות את הכביש מכתמי דם לאחר תאונה.
אם תשימו סטייק בשר "בריא" בקערה עם קוקה-קולה, לאחר יומיים הסטייק יעלם.
לניקוי יעיל של אסלת השירותים: שיפכו פחית קוקה-קולה לתוך האסלה, המתינו שעה והורידו את המים. האסלה תנצנץ מנקיון.
החומצה הנמצאת בקולה מנקה ביעילות כתמים מכלי זכוכית סיניים.
על מנת להוריד כתמי חלודה מפגוש מכונית שעשוי מכרום: שפשפו את הפגוש בנייר כסף טבול בקוקה-קולה.
על מנת לשחרר בורג חלוד: עיטפו הבורג בסמרטוט טבול בקולה במשך מספר דקות. הבורג ישתחרר.
וקצת מידע נוסף:
המרכיב הפעיל בקוקה-קולה הנו חומצה זרחנית. רמת ה PH שלה הוא 2.8, דבר המאפשר לה להמיס ציפורן תוך 4 ימים.
על מנת להוביל את סירופ הקוקה-קולה המרוכז, יש לתלות על גבי המשאית שלטים "חומר מסוכן", השמורים בדרך כלל להובלת חומרים מאכלים.
במשך 20 שנה מפיצי קוקה קולה השתמשו במשקה על מנת לנקות את מנועי משאיותיהם.
מדיניות פרסום תגובות באתר
שימו לב! אם תרצו לשלוח לי שמועה כדי שאבדוק אותה, התגובות הן לא המקום.
הקליקו כאן לדף צרו קשר